CEAIUL
E absurd ca roman sa va scriu despre ritualul de baut ceaiul in stil japopnez sau englezesc, de la ora 5. E mult mai simplu sa va sfatuiesc in legatura cu calitatile lui, restul vine de la sine. Deaceea va recomand:
1- Consumati ceai din plante culese din natura.
2- Folositi plantele autohtone
3- Ceaiul sa fie baut la temperatura camerei sau putin caldut.
4- Ceaiul sa-l beti indulcit cu miere, dar de preferat e simplu.
5- Daca beti ceaiul dimineata, sa fie cu 15 minute inainte de a manca, seara sa-l beti pana la ora 19.00
6- Pentru o ceasca de ceai nu puneti mai mult de o lingurita de planta. E de preferat sa beti ceaiul mai slab si mai mult.
7- Va recomand sa nu folositi ceaiurile din magazine la pliculete, sau granule, din ceainarii, chiar daca numele sau reclama va imbie. Chiar daca e din afara, chinezesc, rusesc, enlez, tailandez, au acelasi gust si sunt de proasta calitate.Nu uitati ca noi am intrat in U.E. pentru a fi groapa de gunoi a europei. tot ce este mai prost noi importam
8- Va recomand ( asta dupa ce am consumat) ceaiul de goji, catina, salvie, macese, cozi de cirese, galbenele, papadie, frunze de nuc,matase de porumb, tei, musetel, menta.
9- Plantele se gasesc destul de usor, iar in perioada de vara va puteti face provizii pe un an intreg uscandule.
10- Arbustul Goji http://www.moca.ro/( detalii)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu