vineri, 21 octombrie 2011

CRISTALE

CUM PURTAM CRISTALELE?


Un obiect din piatra naturala - o statueta de jad, o sfera de cristal, o piramida de cuart, o placa de agat sau orice alt obiect de decor din cristal sau piatra naturala - poate fi asezat oriunde in casa. Este bine sa aveti un cristal natural in urmatoarele situatii:
pentru familiile cu probleme, pentru echilibrarea energiilor intre membrii familiei (conflicte sau neintelegeri)
la mutare in casa noua (armonizarea cu noul mediu)
pentru proaspat casatoriti (mentinerea unei atmosfere pozitive in cuplu, este si un foarte bun cadou de nunta!)
in casele cu oameni bolnavi sau cu probleme majore
in camera copilului (cresterea in conditii benefice)
in dormitor (echilibrarea energiilor in cuplu)
in baie (disiparea energiilor eliminate prin spalarea trupului)
in sufragerie, living sau hol (protectia impotriva energiilor negative ale musafirilor care intra in casa)
la sediul firmei (asigura o evolutie benefica afacerii)
in camera de lucru sau alte medii incarcate de radiatii sau energii nocive (langa calculator, televizor, aparatura care emite radiatii)
in cabinetul medical (in medii in care se intra in contact cu oameni cu probleme)
la ghisee de relatii cu publicul (dialog pozitiv sau in cazul in care lucrati intr-un mediu in contact direct cu un public variat, pentru a va proteja impotriva gandurilor negative)
la serviciu (in cazul unui mediu lipsit de armonie, incarcat negativ, tensionat, stresant sau cand lucrati in subordinea unor superiori cu influenta negativa asupra dv.).
pentru activarea zonelor feng shui in incapare
CUM PURTAM BIJUTERIILE CU PIETRE PRETIOASE
Dupa purificare, bijuteriile cu cristale trebuie purtate permanent asupra dv., pentru a va bucura de protectia lor.
Medalioanele trebuie purtate la gat, nu neaparat deasupra hainelor, ci si ca talisman secret, cat mai aproape de piele. Dar pot fi asezate si in portofel, in anumite locuri din incapere, agatate de candelabru, de tocul usii sau ferestrei, agatate langa patul copilului, sub perna, intr-un bol de sticla pe masa, in colturile camerei... Propria imaginatie poate alege locul cel mai potrivit pentru a agata un cristal care se va aduca noroc.
Mana si degetele pe care sunt purtate cristalele au si ele importanta.
Mana dreapta este transmitatoare de energie, mana prin care energia este eliberata, degajata, deci purtati bijuterii pe mana dreapta cand doriti o eliberare de energie negativa sau transmiterea energiei benefice spre alta persoana (mangaiere, alinare, dragoste, vindecare). Cristalul va prelua surplusul de energie negativa care va creeaza stari de furie, oboseala, mahnire.
Mana stanga este receptoare de energie benefica, deci purtati bijuterii pe mana stanga atunci cand aveti nevoie de un surplus de energie pozitiva, de protectie, de energizare, de activare, cel mai probabil permanent. Schimbati pe mana dreapta cand simtiti ca energia dv. este in surplus si se manifesta agresiv.
Degetul mare are legatura cu trupul fizic, deci e bine sa purtati inele cu cristale cu efect asupra organelor interne, pentru o stare de sanatate mai buna. In planul sanatatii, este conectat direct de sinusuri, ureche, rinichi, sistemul limfatic.
Degetul aratator are legatura cu planul constientului, deci purtati inele pe acest deget pentru ca influenta cristalului sa se resimta in plan mental si intelectual (gandire, judecata, ratiune, logica, decizie, studiu, invatare, educatie, cunoastere). Este degetul orgoliului, al puterii, al impunerii asupra altora. In planul sanatatii, este conectat direct de sistemul nervos si colon.
Degetul mijlociu are legatura cu lumea emotiilor si a sentimentelor, deci e bine sa purtati inele cu cristale specifice laturii emotionale a vietii. In planul sanatatii, este conectat direct de creier, rinichi, limfa, glanda pineala.
Degetul inelar are legatura cu planul subconstientului, deci e bine sa purtati inele pe acest deget pentru a primi mesaje din astral, pentru vise, intuitie, presentimente, avertismente, eliberare de frustari, de anxietate, de temeri ce sunt ascunse in subconstient. In planul sanatatii este conectat direct de aparatul reproducator, sistemul endocrin, hipotalamusul.
Degetul mic are legatura cu destinul uman, deci e bine sa purtati inele pe acest deget pentru a aduce schimbari in destinul dv., pentru implinirea propriului destin, pentru evitarea evenimentelor dure ale sortii si pentru atingerea menirii personale. In planul sanatatii este conectat direct de inima, intestin subtire, piept si sani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pagini