Auzim de tot mai multe cazuri de cancer în
jurul nostru, iar bolii acesteia îi cad victime inclusiv oameni care au dus o
viaţă cumpătată şi s-au ţinut departe de tutun sau de alcool. Te întrebi de
unde. Unul dintre răspunsuri se află în otrava nevăzută care ne este băgată în
hrană. Te fereşti să mănânci carne de porc, pentru că ştii că nu e bună pentru
colesterol. Ţi se recomandă puiul, că e mai sănătos. Dar puiul, pentru a creşte
pe repede-nainte, să fie bun de sacrificat după 40 de zile (ceea ce în bătătura
ţăranului se întâmplă în câteva luni), e îndopat cu hormoni şi cu tot felul de
chimicale. Dai copilului să mănânce piept de pui, că e slab şi bun, dar, din
cauza hormonilor estrogeni, fetiţelor le apare menstruaţia cu câţiva ani mai
devreme şi sunt expuse riscului de cancer uterin, iar băieţii se confruntă cu
riscul de cancer mamar. Te gândeşti că mai sănătoasă e, totuşi, carnea de
peşte. Numai că peştii mari (ton, cod) reţin metalele grele (plumb, mercur,
cadmiu etc.), provenite de la poluare, iar acestea, ajunse în corpul nostru, se
acumulează în rinichi, ficat, oase, creier şi duc la inevitabilul cancer.
Peştii din crescătorii sunt şi mai periculoşi. Pangasiusul e considerat o adevărată
otravă. Zici că e sănătos să mănânci somon, că are Omega 3? Somonul de
crescătorie, cel care se găseşte de obicei în magazin, e chiar boală curată şi
medicii sfătuiesc femeile gravide să se ţină departe de aşa ceva, aşa cum le
sfătuiesc să nu fumeze. În carnea de somon de crescătorie ai parte de
pesticide, de mercur, de dioxină, inclusiv de colorant (căci i se administrează
colorant în hrană, să se obţină carnea roz). Vrei să eviţi aceste pericole şi
te gândeşti la o alimentaţie vegetariană? Nu ai rezolvat nimic. În afară de
organisme modificate genetic, dai de pesticide sau de îngrăşăminte chimice. Ţi
se spune că e bine să mănânci cât mai multă verdeaţă? Tocmai în frunză planta
îşi face stocuri din azotaţii, nitraţii sau nitriţii cu care o alimentează
agricultorii, pentru produse mari şi arătoase, pentru recolte record. Prin
urmare, oricum ai da-o, nu ai scăpare. Otrava îţi este administrată lent, cu
fiecare îmbucătură, şi va exista un moment critic în care corpul tău va ceda.
Înainte de termen. Şi nu vorbim de cazuri izolate, ci de un fenomen
generalizat. Prin urmare, nu sunt doar crime, ci e de-a dreptul genocid. Şi de
ce toate acestea? Pentru ca unii să facă profituri uriaşe. Ne omoară, deci, ca
să aibă ei un iaht în plus.
- Ma intreb, ca un tamp, are rost sa votez pe cineva ca sa ma ucida? ( ca si cum mi-as alege calaul prin vot)
Cezar Paul-Badescu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu