joi, 19 iunie 2014

UITE DE CE NU MAI MERG LA VOT MAI DRAGA INTERLOP- DEPUTAT- PROCUROR- JUDECATOR= PRESEDINTE SI POPOR TAMPIT MANELIZAT SI CHINUIT {rimeaza) EU NU SUNT MULTUMIT!!!

Motto: Păi aşa era tot mersul făcut: să-l condamne cât a stat până acum şi gata. Era toată lumea mulţumită. Şi presa, şi politicienii (Mircea Băsescu)

In tara in care

In tara in care pentru o flegma te incaleca procurorii si ajungi fortat la psihiatrie, iar pentru 600.000 euro spaga si trafic de influenta nu patesti nimic.
In tara in care presedintele vorbeste despre “neinfluentarea politica a justitiei”, “stat de drept”, “institutiile sa-si faca treaba”, “presiuni asupra magistratilor” si fratele lui face pe dos.
In tara in care 87% din participantii la un referendum decid ceva si decizia lor e intoarsa pe dos.
In tara in care un regim politic isi baga adversarii pe banda rulanta la puscarie iar prietenii corupti ai puterii sunt protejati.
In tara in care o pupila a presedintelui primeste cadou un partid politic chiar din partea demnitarului.
In tara in care fiica presedintelui este aleasa prin vot comandat politic sa devina europarlamentar, avind grave lacune de educatie primara.
In tara in care atmosfera sud americana a devenit un model extrem de periculos din punct de vedere politic.
In tara in care se emit pe banda rulanta mandate de siguranta nationala pentru anchete politice.
In tara in care organismul suprem de securitate nationala considera presa o amenintare.
In tara in care fratele presedintelui ia bani de la interlopi pentru a influenta justitia invocand si numele presedintelui.
In tara in care diversi cetateni straini vin si ne spun cine e bun si cine e rau in politica interna.
In tara in care decizii mai bune sau mai proaste ale parlamentului sunt considerate lovituri de stat.
In tara in care presedintele ameninta un senator ca nu-si va mai gasi sotul acasa.
In tara in care mircea diaconu este hartuit inadmisibil pentru drepturile sale prevazute de lege si recunoscute de justitie.
In tara in care cei grav bolnavi castiga in justitie impotriva statului, iar statul face recurs impotriva vietii bolnavilor.
In tara in care procurorii devin judecatori peste noapte si judeca dosare facute de ei cind erau procurori.
In tara in care DNA lupta impotriva pretinsei coruptii. Doar a unora, nu si a altora.
In tara in care serviciile secrete monitorizeaza copiatul la bacalaureat dar se fac ca nu vad legaturile familiei presedintelui cu interlopi.
In tara in care oficiul de spalare a banilor cerceteaza din oficiu orice persoana care schimba mai mult de 10.000 de euro si tace la 600.000 cash.
In tara in care toate partidele s-au combinat intre ele, distrugand ideea de putere si mai ales opozitie.
In tara in care compromisul uneori necesar in politica a devenit o forma de prostitutie pe bani cu adversarul.
In tara asta, europeana si euroatlantica, presedintele refuza sa demisioneze. 
Atunci singura solutie ramasa este ca poporul sa demisioneze, lasand tara prada acestei mafii politice distrugatoare !
Pe vremea lui Ceausescu, prin anii ’80, dupa atata amar de vreme cu dictatorul si disperarea ca nu mai scapam de el, era un banc si suna cam asa : Anunt in ziarul Scanteia – Tovarasul Nicolae Ceausescu anunta incetarea din viata a poporului roman. Regrete eterne !

Nu suntem departe….

duminică, 15 iunie 2014

Cresterea performantelor intelectuale

Recomandări generale : stressul şi grăsimile fac mintea grea, fumatul, alcoolul, nopţile nedormite şi viaţa dezordonată nu ne vor duce niciodată la creşterea performanţelor intelectuale. Presupunând că organismul este sănătos ce trebuie să facem pentru a avea o gândire mai clară, capacitatea de concentrare mai bună şi îndelungată. O condiţie de bază este evitarea pe cât posibil a stressului, plimbări în aer liber, activităţi casnice plăcute etc. Un alt factor care influenţează în mod deosebit evoluţia noastră este alimentaţia. Marele duşman al sănătăţi noastre este grăsimile mai ales cele care nu se văd, cum ar fi cele din mezeluri.
Gândirea clară : ea este asigurată de o alimentare bună a creierului cu oxigen. Acest lucru este realizat de vitamina E, potasiu şi sulf.
                      1.  Vitamina E: ea se găseşte în soia, germeni de grâu, cereale integrale, ouă, spanac şi alte verdeţuri, ulei de porumb, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui.
                      2.  Potasiu : are şi el rolul de a alimenta creierul cu oxigen. El se găseşte în citrice, pepene galben, mere, banane, frunze de mentă, cartofi, seminţe de floarea soarelui.
                      3.  Sulful : el se găseşte în carne slabă de vită, peşte, ouă, varză, fasole uscată, usturoi.
                      4.  Ceapa : se poate mânca o jumătate de ceapă pe zi.
                      5.  Ghimbirul : o salată care conţine ghimber este suficientă pentru o zi.
6.     Chimenul : stimulează gândirea creativă, cei care au nevoie de inspiraţie pot bea constant ceai de chimen [2 linguriţe de seminţe zdrobite se opăresc cu o cană de apă clocotită].    
                   Capacitatea de concentrare şi buna funcţionare a creierului:                       este asigurată în primul rând de vitaminele din complexul B, ele măresc puterea de concentrare şi menţin sănătatea sistemului nervos.
1.      Vitamina B1 : are efect asupra sistemului nervos, asigurând creşterea randamentului intelectual.
2.      Vitamina B6 : îmbunătăţeşte funcţiile mentale, ajutând şi la producerea de transmiţători nervoşi.
3.      Vitamina B12 : sporeşte capacitatea de învăţare, în special în privinţa asimilării de material nou. Deficitul de B12 poate duce la unele boli mentale.
4.      Vitamina C: contribuie la creşterea coeficientului de inteligenţă.
5.      Zincul : asigură vioiciunea mentală. Alimentele bogate în zinc sunt carnea, ficat, peşte, germeni de grâu, drojdie de bere, seminţe de dovleac, ouă, muştar.
6.      Fosforul : este necesar pentru transmiterea impulsurilor nervoase. El se găseşte în peşte, carne de pui, cereale integrale, ouă, nuci, seminţe, rădăcină de ţelină.
7.      Acid folic : sporeşte capacitatea de concentrare, al se găseşte în : germeni de grâu, spanac, seminţe de floarea soarelui, produse lactate, avocado.
8.      Lisina : este un aminoacid esenţial care asigură dezvoltarea capacităţii de concentrare. Dacă sunteţi obosiţi şi incapabili să vă concentraţi, aveţi ameţeală şi greaţă, sigur aveţi lipsă de lisină. Ea se găseşte în peşte, lapte, carne, brânză, drojdie de bere, ouă, produse di soia şi toate alimentele bogate în proteine.
9.     De asemenea, scoicile şi creveţii reprezintă o hrană ideală pentru creier, facilitând atenţia şi puterea îndelungată de concentrare, 100gr de creveţi pe zi sunt suficienţi.       
                        Memoria : întărirea memoriei este determinată în primul rând de vitamina C. Ea combate stressul şi întăreşte organismul. Se găseşte în : floarea soarelui, ouă, cereale integrale, citrice, kiwi, ananas, vegetale cu frunze verzi [păpădiea]. Manganul este un alt element care întăreşte memoria. El se găseşte în nuci, mazăre, sfeclă, vegetale cu frunze verzi. Persoanele care suferă de pierdere de memorie trebuie să-şi asigure cantităţi suficiente de mangan.                          
                       1. Morcovi : sporesc capacitatea de memorizare, o salata de morcovi cruzi , cu undelemn şi lămâie pe zi este foarte indicata .
                      2. Ananasul : este fructul ideal, cine trebuie sa tina minte texte lungi ori partituri muzicale are nevoie de multa vitamina C . Ananasul mai conţine mangan si are extrem de puţine calorii . Se recomanda un pahar de suc pe zi .
Plantele şi inteligenţa : ceai pentru stimularea gândiri
  Aveţi nevoie de următoarele plante : cătină + măceşe + traista ciobanului + mătase de porumb. Prepararea ceaiului : se pune la fiert 1litru de apă, când acesta clocoteşte, se pun 2 linguri de măceşe zdrobite. Se lasă să fiarbă 5 minute. Se adaugă apoi 2 linguriţe de fructe de cătină, se ia de pe foc şi se mai adaugă 1 linguriţă de traista ciobanului şi 1 linguriţă de mătase de porumb. Se lasă apoi acoperit 10 minute. Se beau 3-4 căni pe zi pe o perioadă de 3 săptămâni. Acest ceai conţine vitamine, acizii şi aminoacizii necesari creierului pentru creşterea performanţelor intelectuale.
O altă planta care întăreşte memoria este roiniţa [meliiisa officinalis]. Se pot bea 3 căni de ceai pe zi sub formă de infuzie, făcut dintr-o linguriţă de plantă la o cană de apă. Tot pentru întărirea memoriei poate fi folosita ventrilica [veronica officinalis] în perioadele cu activitate intelectuală deosebita.
Un bun stimulent al memoriei este şi uleiul de coriandru. Se pot lua 3-5 picături, de 3 ori pe zi, după mese.
Se recomandă cura cu suc de ţelină, morcovi şi păstârnac sau cura cu suc de mere. Toate sucurile se beau cu înghiţituri mici, înainte de mase, pe nemâncate şi nu se păstrează de pe o zi pe altă.
                      Cura cu polen : câte o linguriţă de trei ori pe zi, cu 30 de minute înainte de fiecare masă. Polenul se poate consuma ca atare sau amestecat cu puţină miere. Durata curei este de 30 de zile, iar după o pauză de 2 luni se reia. Se fac maximul 3 cure pe an.
                      Concluzi şi recomandări : pentru a spera în performanţe ale activităţi intelectuale este necesar ca alimentaţi noastră să conţină preponderent alimente de origine marină [peşte, scoici, creveţi etc.] organe [ficat, rinichi, inimă, creier] carne slabă de pasăre, legume cu frunze verzi, cereale integrate [pâine neagră, graham] ouă, brânzeturi, seminţe de floarea soarelui, dovleac, alune etc. Zilnic se pot lua 2 linguri ulei de porumb, dimineaţa şi seara, pentru necesarul vitaminei E. De asemenea cure de drojdie proaspătă de bere 1-2 linguriţe pe zi.
Înaintea unui examen se recomanda să se bea dimineaţa un pahar de suc de lămâie îndulcit cu miere de albine. Afinele sunt, de asemenea un aliment ideal pentru perioada cu studiu îndelungat, se pot consuma ca atare sau suc. 2-3 pahare trebuiesc mâncate de mai multe ori pe zi.
Morcovi sporesc capacitatea de memorare, este foarte bună o salată de morcovi cruzi cu lămâie şi puţin ulei consumată înaintea de a începe să memoreze un curs sau o lecţie. Cu efect asemănător este şi salata de varză crudă sau consumul de nuci. Foarte bun este şi uleiul de peşte care se găseşte în farmacii şi sub formă de pastile.
          Foarte indicat în anumite perioade de efort intelectual este revitalizantul natural  HERCULES care conţine : cătină, polen, miere naturală, vitaminele A, B1, B5, B6, B9, B12, P, PP, C, D, acid folic, lecitină, inozitol şi 10 minerale şi oligoelemente printre care : mangan, calciu, cupru, fier, siliciu, magneziu, zinc. Acest revitalizant înlătură stressul, oboseală, întăreşte memoria, ajută la vindecarea multori boli şi stimulează în mod deosebit irigarea creierului. Dozele sunt variate intre 2-3 linguriţe până la 1-2 linguri pe zi după mese. Nu se recomandă seara şi celor ce au diabet.
                                                           Fericire
           Ardeii iuti : cu cat sânt mai iuti cu atât mai bine . Substanţele aromatice pe care le conţin stimulează hormonul fericirii . Preferaţi ardeii roşi .
          Căpşunile : au gust bun si atenuează stressul , dau un sentiment de confort
spiritual consumaţi circa 150gr pe zi .
                                       Învăţătura
           Varza : înlătură nervozitatea , procesul de învăţare decurge fără stress . Se recomanda sub forma de salate din abundenta mai ales in perioada examenelor.
          Lămâia : împrospătează memoria, sporeşte capacitatea de memorare. Se recomanda un pahar de suc de lămâie cu miere de albine înainte de teze sau examene .
                          Afinele : sunt un ideal aliment pentru perioada de studii . Trebuie mâncate de mai multe ori pe zi , pentru a activa irigarea creierului cu sânge . Cele mai indicate sunt fructele proaspete doua trei căni pe zi.
                                       Concentrarea
           Ceapa : se recomanda contra oboseli pshice, a surmenajului intelectual . Ceapa subţiază sângele, îmbunătăţeşte compoziţia de oxigen a creierului . Recomandat cel puţin o jumătate de ceapa pe zi .
          Nucile : întăresc nervi.
          Ghimbirul : este o planta  rădăcinoasă din care se face un rachiu medicinal . În occident este considerată ca o planta minune, substanţele ce conţin aceasta planta eliberează mintea pentru noi idei . Sângele se subţiază, creierul este oxigenat mai bine
          Se recomanda o jumătate de rădăcină de ghimbir pe zi pregătită in salata .
          Chimenul : poate provoca fulgere de gândire, substanţele conţinute stimulează întreg sistemul nervos al creierului . Cine are nevoie de inspiraţie sa bea constant ceai de chimen . Doua linguriţe zdrobite de chimen se opăresc cu o cana de apa clocotita .
                                      Alte produse
                           Uleiul de peste : este indicat uleiul de peste in capsule care se poate lua foarte uşor, şi se găseşte în Farmacii. Este indicat in perioadele de stress intelectual si înaintea examenelor
          Soia : este considerata  O BOMBA NATURALA DE LECITINA  se găseşte in toate magazinele particulare arăbeşti .
          Zaharul natural : creierul are nevoie de multa glucoza pentru a funcţiona Nu folosiţi zahar industrial, preferaţi zahar din hidranţi de carbon .
  


joi, 12 iunie 2014

Vitaminizare a corpului

Reteta-unicat, experimentata pe mai multe persoane de diferite varste, care a dat rezultate de-a dreptul miraculoase. Reteta consta din urmatoarele fructe si legume la indemana tuturor celor interesati: 3 bucati telina cat pumnul (circa 1,5 kg), 1 kg morcovi spalati bine cu o perie (pentru a nu se elimina coaja), 1 kg mere ionatane cu o aroma mai deosebita, 1/2 kg miez de nuca, 2-3 bucati lamai, 2-3 bucati portocale, 1/2 kg miere de albine, o sticla vin alb (Tamaioasa Romaneasca de Cotnari). Toate aceste fructe si legume se spala, se curata si se dau prin masina de tocat, se amesteca intr-un vas de plastic sau emailat pana ce toata aceasta compozitie se omogenizeaza, apoi se pune la borcane tinute la frigider timp de o saptamana, pentru macerare. Se folosesc cate doua linguri de trei ori pe zi inainte de mesele principale cu o jumatate de ora. Timp de 20 de zile, concomitent, se folosesc circa 60-80 g grau/zi incoltit, care se poate consuma cu compot sau fructe de sezon, aceasta timp de 30 de zile, cu o pauza de o luna, dupa care se reia aceasta cura naturala pana ce organismul este complet revigorat.
Pregatirea graului: se spala si se pune intr-un borcan plin cu apa calduta. Il vom lasa acolo 24 de ore, il vom clati, il vom pune intr-o farfurie adanca, avand grija sa-l mentinem mereu umed. Il vom clati in fiecare zi. Graul va germina - aparitia unui punct mic alb - in doua zile (vara) si cel mult patru zile (iarna). Apoi se spala bine de fermenti, dupa care se consuma

miercuri, 4 iunie 2014

john lennon- Oh My Love

John Lennon "Stand By Me"

John Lennon - Jealous Guy

John Lennon - Mother

The Beatles - Here Comes the Sun

The Beatles - Michelle

The Beatles - Yesterday

The Beatles-Hey Jude

Camel -Straight to my heart

Hidromelul

Hidromelul, o băutură delicioasă, pe bază de miere polifloră de albine şi polen, este un remediu străvechi renumit pentru efectul de reîntinerire.
Nu se cunoaşte cu exactitate originea acestei licori miraculoase, dar popoarele din vechime recunoşteau calităţile excepţionale ale ingredientelor din care se prepară băutura zeilor, cum i se mai spune hidromelului.
Licoarea era preferată la ospeţele aristocraţilor din acele vremuri, dar era degustată cu poftă şi de oamenii obişnuiţi din Europa până în Orient şi în ţările Africii. În secolul al XV-lea, cronicarii străini care vizitau Ţările Româneşti scriau că localnicii consumau puţină apă goală; în schimb, aceştia preţuiau berea, vinul şi mai ales miedul, recunoscut ca panaceu universal al Evului Mediu. Şi hidromelul şi-a păstrat renumele de panaceu şi în secolele următoare.
Unii cercetători apreciază că această băutură slab alcoolizată, cu o aromă foarte plăcută, slab acidulată şi energizantă, ar fi originară din Babilon. La vremea aceea, cu mai bine de 4000 de ani în urmă, se ştia că hidromelul grăbeşte vindecarea rănilor, că este un leac pentru redobândirea poftei de mâncare şi de viaţă, fiind un remediu dovedit contra sterilităţii şi impotenţei.
Există şi o altă opinie: alţi cercetători au ajuns la concluzia că hidromelul ar fi originar din India, iar vârsta lui depăşeşte 6.000 de ani. De atunci, au beneficiat de puterile vindecătoare ale băuturii milenare mii şi mii de persoane bolnave. În ţara noastră, băutura este cunoscută frecvent sub numele de mied, fiind apreciată ca un leac străvechi pentru numeroase suferinţe trupeşti şi pentru păstrarea tinereţii.
Analizată cu aparatură modernă, s-a constatat că băutura este un cocteil de vitamine, de enzime şi de hormoni naturali, ajutând la revigorarea activităţii hormonale şi la reîntinerire. Toate aceste atuuri se datorează substanţelor active din compoziţia băuturii, „un valoros izvor de sănătate" : apa biologică şi peste 400 de substanţe nutritive care păstrează trupul tânăr şi sănătos. Printre acestea se numără : vitaminele C, A, D şi K, complexul B ( în cantităţi semnificative), alături de minerale precum : potasiul, calciul, fosforul, magneziul, cromul şi iodul.
Beneficiile hidromelului pentru sănătate
- Hidromelul este apreciat pentru calităţile lui energizante ;
- Licoarea stimulează circulaţia sanguină;
- Este de mare ajutor convalescenţilor şi persoanelor care nu au poftă de mâncare ( se recomandă câte o jumătate de pahar de licoare cu 20 de minute înaintea fiecărei mese principale).
- Completează carenţele de minerale şi de oligoelemente în cazul persoanelor anemice, deoarece elixirul are în compoziţie mineralele conţinute de cele două ingrediente: mierea şi polenul (se bea câte o jumătate de litru de hidromel pe zi, iar cura durează 20 de zile).
- În cazul menopauzei premature, se recomandă o cură de 60 de zile cu hidromel; zilnic se bea câte un pahar de licoare pe stomacul gol, înaintea fiecărei mese principale.
Reţetele săptămânii
Hidromelul clasic
Cum se prepară, cum se administrează
Ingrediente: 1 litru de apă de izvor sau apă plată, 6-8 linguri de miere polifloră lichidă, o jumătate de linguriţă de polen
Preparare: Într-o sticlă de un litru se pune mierea şi o jumătate de linguriţă de polen de albine. Peste cele două ingrediente se toarnă apa. Vasul se închide ermetic şi se lasă la macerat, la temperatura camerei, timp de doua zile; în acest timp, vasul se agită de trei, patru ori pe zi.
Pentru efectele energizante, tonice şi afrodisiace se consumă câte două-trei pahare pe zi, îndeosebi pe stomacul gol.
Hidromel cu fructe
Ingrediente: 1 kg fructe bine coapte (caise, cireşe amare, vişine) la 1 litru de apă şi 300 g miere polifloră, o jumătate linguriţă cu polen.
Preparare: Fructele se fierb în apă; apoi aceasta se mai răceşte până la 45 grade. După aceea, 1 kg de fructe zdrobite se pun într-o damigeană; peste acestea se adaugă trei litri de apă în care se dizolvă 900 g miere polifloră şi polenul. Ingredientele se macerează timp de două luni la o temperatură de 20 de grade. 
Pentru efectele tonice şi energizante se consumă câte două pahare pe zi. Calitatea hidromelului creşte în funcţie de vechime.

Pagini